ΠΡΟΦΙΛ

Βιογραφικό

Ο Δημήτρης Κουρδής δραστηριοποιείται στα Δικαστήρια ολόκληρης της επικράτειας.
Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τα τελευταία χρόνια δοκιμάζει τις δυνάμεις του στην υποστήριξη μεγάλης γκάμας υποθέσεων.

Η ειδίκευσή του αφορά όλο το φάσμα των αστικών υποθέσεων, με έμφαση στις εργατικές διαφορές, τα τραπεζικά δανειακά ζητήματα, τις διαφορές κληρονομικού και εμπράγματου δικαίου, τροχαία ατυχήματα κλπ. Επίσης, έχει ασχοληθεί με θέματα εμπορικού δικαίου, κατοχύρωση σημάτων και αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας.
Αξιοσημείωτη η ενασχόλησή και με το δίκαιο της ενέργειας καθώς διαθέτει μακροχρόνια πείρα στη παροχή νομικών συμβουλών σε ευρύ φάσμα στον ενεργειακό τομέα και την νομική προσέγγιση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Image

Η βαρύτητα κάθε υπόθεσης, το ρίσκο και ο βαθμός της «επικινδυνότητας» που συνεπάγεται η ανάληψή της, είναι ο κινητήριος μοχλός και η απαραίτητη πρόκληση που τον έχει οδηγήσει μέχρι και σήμερα στην έκδοση σημαντικών και πρωτότυπων αποφάσεων, οι οποίες έχουν απασχολήσει τον διαδικτυακό και έντυπο τύπο πανελλαδικώς.
Όλες οι νομικές υπηρεσίες, παρέχονται με γνώμονα την πλήρη υπευθυνότητα, εχεμύθεια, διαρκή συνέπεια και ζήλο στην επίτευξη του δικαίου.

Έχετε ερωτήσεις;

Μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 2231.222214, ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας μας!

Copyright © 2022 ΚΟΥΡΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | Designed by Ornicom Web Solutions